Sublimeren - Aluminium

De specialist in sublimatie op aluminium

Sublimatie op aluminium is de perfecte combinatie van techniek en kunst. Bij Quick Graveerservice in Zwaag zorgen we er dan ook voor dat uw eindproduct een kunstwerkje is. Door onze technieken te blijven verfijnen zorgen we al jaren voor vele tevreden klanten. De heldere kleuren en de waterbestendigheid maken van sublimatie op aluminium een feest om naar te kijken. Ook wat toepassingen betreft zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Ook uw wensen zijn dus het bespreken meer dan waard. Sublimatie op aluminium zorgt voor een kras- en Uv-bestendig resultaat en is daarom ook nog eens zeer duurzaam.

 

Toepassingen

Sublimatie op aluminium is een van de specialiteiten van Quick Graveerservice. Wij maken hierbij gebruik van speciale sublimatie-inkt. Omdat deze in de pers onder druk en bij hoge temperatuur gasvormig wordt zal de inkt het oppervlakte binnendringen. Eenmaal afgekoeld is de inkt dan volledig in het oppervlak opgenomen. Wilt u een informatie- of reclamebord laten maken middels de techniek van sublimatie op aluminium? Een verstandige keuze, want de opvallende glans en de levensechte kleuren zorgen ervoor dat het eindproduct ook lang mooi zal blijven. Ook logo’s, foto’s en teksten kunnen met deze techniek probleemloos en duurzaam worden overgebracht.

 

Materialen

Zoekt u een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van sublimatie op aluminium? Dan kan Quick Graveerservice in Zwaag zeker wat voor u betekenen. Voor advies of de complete uitvoering van full-color toepassingen die echt in het oog springen kunt u bij ons terecht. Omdat sublimatie op vrijwel alle soorten aluminium mogelijk is adviseren we u graag persoonlijk. Zo kunnen we optimaal met u meedenken en zorgen we voor een eindresultaat op maat. Door zowel de visuele als de functionele aspecten met u te bespreken wordt ook uw eindproduct een kunstwerk.

 

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

 


Afdrukken

De afbeeldingen worden gedrukt op een transfervel. Dit gebeurt met de beste inkt en een speciaal voor sublimatie gekalibreerde printer.

Sublimeren

Het transfervel en een plaat aluminium worden met 200°C op elkaar gedrukt in een vacuüm pers.

Verzenden

Het transfervel wordt van het aluminium afgehaald. Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.