Lasersnijden


Lasersnijden als bewerkingstechniek is een prachtig creatief proces. In onze professioneel uitgeruste werkruimte wordt met behulp van een enkele laserstraal uw ontwerp gerealiseerd. De computergestuurde CO2-laser snijdt met hoge precisie elke denkbare vorm uit vrijwel alle materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij QGS in Zwaag precies hoe we met behulp van lasersnijden ook uw product nog mooier kunnen maken. U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan, onze medewerkers hebben hiervoor alle benodigde kennis in huis. QGS staat voor u klaar, van vanaf het eerste idee tot het eindresultaat.

 

Toepassingen

Omdat wij een totaalleverancier zijn kunt u bij QGS in Zwaag met al uw wensen terecht. Heeft u eerst advies nodig? De mogelijkheden van lasersnijden zijn zo divers, het kan dan erg fijn zijn als vakmensen met u meedenken. Wij weten waar we mee bezig zijn en ook onze machines kennen wij tot in het kleinste detail. Omdat lasersnijden zo veelzijdig is zijn vrijwel alle denkbare ontwerpen goed uit te voeren. De hoge precisie van het proces zorgt samen met ons vakmanschap voor verbluffend resultaat. Denk hierbij aan mooie belettering of quick prototyping bijvoorbeeld, of verpakkingen en machineplaatjes op maat.

 

Materialen

De lijst met materialen die geschikt zijn om te gebruiken bij lasersnijden is lang. Op PVC na is weinig uitgesloten. Dat is mooi, want zo kunnen we ook uw wens voor u uitvoeren! Zelfs steen, graniet en alle acrylaten vormen geen enkel probleem voor onze hoogwaardige machines. Wij gaan zorgvuldig om met alle materialen zodat de uiteindelijke kwaliteit niets te wensen overlaat. Ook alle metalen en acrylaten zijn bij uitstek geschikt voor het lasersnijden. QGS hanteert scherpe en duidelijk vooraf afgesproken prijzen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft u een vraag of advies op maat nodig? Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgs.nl of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.