LaserGraveren - Hout

 

Kunt u er ook uren naar kijken? Vervelen die mooie details van een houtgravure u ook nooit? Bij Quick Graveerservice in Zwaag bent u verzekerd van een origineel eindproduct dat nog vele malen mooier zal zijn dan het ontwerp. Graveren in hout is dan ook een van onze specialiteiten. Graveren in hout geeft een zeer duurzaam resultaat. Het natuurlijke materiaal is sterk en de robuuste uitstraling maken het een echte blikvanger voor vrijwel alle doeleinden. U kunt het eindproduct zowel voor binnen als buiten gebruiken, want het kan zeker tegen een stootje.

 

Toepassingen

Zoekt u een echt uniek product? Dat is precies wat wij voor u kunnen realiseren door het graveren in hout. Onze lasermachines genereren met de hoogst mogelijke precisie een bundel licht. Op deze manier vindt er op zeer nauwkeurige wijze verbranding van het hout plaats. Deze verkleuring levert een houtgravure op met een prachtig effect. Omdat hout unieke eigenschappen heeft en elke houtsoort anders reageert op de laserstraal zal uw product zeker in de smaak vallen. Quick Graveerservice werkt met veel vakkennis en ervaring met het graveren van hout. Van houten bankjes tot bewegwijzering van wandelpaden, wij leveren graag wat u voor ogen heeft.

 

Materialen

Hout als materiaal op zich is al bijzonder. Het vertelt al een verhaal, en dankzij de professionele aanpak van Quick Graveerservice wordt dat nog gedetailleerder. Graveren in hout is een techniek die breed inzetbaar is, maar die wel een hoge mate van deskundigheid vereist. Uiteraard willen wij dat u op de lange termijn blij blijft met uw houtproduct. Bent u op zoek naar een naambord met naam of logo van hout? Een houten informatiebord met afbeelding? Van hardhout tot trespa, en van eikenhout tot MDF, graveren in hout is geen probleem voor Quick Graveerservice. Vrijwel alles is mogelijk, zodat uw boodschap perfect tot uiting zal komen.