Printen


Milieuvriendelijk en veelzijdig UV printen

 

Wanneer u een milieuvriendelijkere manier van bedrukken zoekt is UV printen ideaal. Bij QGS in Zwaag weten we alles van deze techniek. Zo kunnen we u optimaal adviseren en elk project perfect uitvoeren. UV printen is niet alleen goed voor het milieu, want er zijn nog vele andere voordelen. Zo is de afdruk meteen droog en zijn vrijwel alle soorten ondergronden geschikt voor deze print-techniek. Dankzij het mooie contrast is UV printen een moderne, waterbestendige manier van printen op vrijwel alle denkbare ondergronden. Van het resultaat kunt u vele jaren onbezorgd genieten, daar zorgt de vakkennis van QGS wel voor.

 

Toepassingen

De speciale inkt die QGS gebruikt wordt dankzij het ultraviolette licht meteen hard. Het bijzondere van deze techniek is dat er ook een reliëf in de print kan worden aangebracht. Tel daarbij het mooie contrast op, en u heeft met UV printen echt iets unieks in handen. Bent u op zoek naar een paneel of bord voor buiten? Dan is deze printtechniek uiterst geschikt. De vakmensen van QGS weten precies hoe ze uw project weerbestendig krijgen. Geen enkele weersomstandigheid, zelfs niet in wisselvallig Nederland, zal zo een gevaar vormen voor uw eindproduct.

 

Materialen

Over de mogelijkheden van UV printen kunnen we eigenlijk kort zijn: vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen kunnen we alle kleuren gebruikten, ook de keuze in materialen is norm. Naast de eerdergenoemde wandpanelen voor binnen, maar ook zeker voor buiten, is de lijst met opties lang. Van sleutelhangers tot pennen en van bidons tot aanstekers. Of wat dacht u van USB-sticks of computermuizen in grote, of juist kleinere oplage? QGS maakt het mogelijk en zet de techniek van UV printen graag in om ook van uw reclame-uiting een daverend succes te maken.

 

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgs.nl of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.